miercuri, 26 decembrie 2012

Moda toamna-iarna


August e luna potrivita din care sa incepem sa ne gandim la garderoba de toamna si iarna. Daca iti place sa stii din timp ce se poarta ca sa poti cauta hainele mai usor in magazine, iata tendintele in moda pentru toamna si iarna 2012-2013. Si pentru ca intotdeauna culoarea face tonul, am ales ca prezentam culorile pentru urmatorul sezon in functie de stilul abordat si momentul zilei.


In toamna si iarna 2012-2013 se continua, in mare parte, tendintele verii. Vom avea culori puternice, vesele, dar si nuante inchise sau neutre, astfel ca fiecare isi va putea alege sa poarte ceea ce simte ca se potriveste mai bine personalitatii sale sau ocaziei.

Culori pentru toamna-iarna 2012-2013: CULORI DESCHISE, PLINE DE ENERGIE.Culorile vii sunt optimiste si pot revolutiona orice tinuta. Este un stil potrivit mai ales pentru oras, care te scoate din anonimat intre peretii gri ai caselor. Culorile puternice care se poarta in toamna si iarna 2012-2013 sunt: nude, galben pai, corai, portocaliu, lime, rosu intens, mustar si albastru ca cerul senin de vara. Toate sunt nuante puternice, intense si pline de viata, care ne duc cu gandul la vara si ne vor face sa ne simtim mai bine in lunile reci, innorate si ploioase. Ai grija sa nu exagerezi, pentru ca orice culoare de toamna si iarna nu trebuie sa fie la fel de intensa ca cele purtate vara. Aplica urmatoarea regula: pentru accesorii, pastreaza nuantele nebune si intense ale verii, dar pentru haine alege nuante ceva mai potolite.

Culori pentru toamna-iarna 2012-2013: CULORI PASTELATE. Nuantele pastelate creaza o armonie delicata. Se vor purta nuante pastelate de mov, nude, albastru, roz, verde si galben, potrivite stilului boem, romantic, dar si casual simplu, cu influente.

Culori pentru toamna-iarna 2012-2013: CULORI INTENSE, IN NUANTE INCHISE. Pentru ca avem nevoie de culoare, designerii ne propun nuante mai inchise pentru toamna si iarna. Lunile de trecere din 2012 in 2013 sunt guvernate de nuante originale, preluate din natura: violetul prunelor coapte, albastrul noptilor de toamna, verdele-gri al diminetilor pline de roua sau rosul inchis cu nuante inspre violet al mustului proaspat stors.

Culori pentru toamna-iarna 2012-2013: CULORI NEUTRE. Griul, negrul si mai ales albul vor fi si ele vedetele din toamna si iarna 2012-2013, pentru un look sofisticat si clasic. Culorile neutre nu se demodeaza niciodata, iar daca nu vrei sa ai o tinuta prea stearsa, regula spune ca o astfel de tinuta poate fi oricand asortata cu accesorii cat mai colorate, de tip statement sau handmade.

IDEI DE TINUTE pentru sezonul toamna-iarna 2012/2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu