miercuri, 26 decembrie 2012

4accesorii imblanite


Accesoriile din blana sau cele care contin cel putin cateva elemente imblanite sunt in trend in sezonul toamna-iarna 2012-2013, asa ca trebuie sa iti achizitionezi neaparat cateva dintre ele.


Chiar daca nu suporti sa porti nimic la gat si nici nu iti place sa porti caciula indiferent cat este de frig afara, pentru ca ai impresia ca nu itista bine, trebuie sa stii ca vei fi "out of fashion" daca vei ajunge la serviciu sau la o intalnire zgribulita si cu nasul rosu. Acum mai mult ca niciodata iti poti achizitiona cateva accesorii care sa te protejeze de frigul de afara si sa reprezinte in acelasi timp si un plus pentru tinuta ta.

Iata cateva idei de accesorii imblanite pe care sa le porti in aceasta iarna:

1. Caciula de blana

Caciulile pufoase din blana, eventual in mai multe culori, reprezinta o alegere potrivita pentru zilele de iarna, pentru ca sunt extrem de comfortabile si foarte calduroase. In plus, adauga un strop de efect tinutei tale si te vor ajuta sa iesi in evidenta.



2. Manusi de blana

Iti vor acoperi mainile de frigul de afara si iti vor oferi o senzatie de protectie. Poti sa alegi fie un model in intregime din blana, fie un model din piele si cu marginile imblanite.



3. Genti din blana

Gentile din blana reprezinta un accesoriu perfect pentru anotimpul friguros, plus ca se vor potrivi foarte bine cu caciula si manusile tale. Sunt recomandate pentru completarea unei tinute elegante, in detrimentul posetelor mici si colorate care te trimit cu gandul la vara, mare si soare.



4. Cizme din blana

Sunt foarte sic in aceasta perioada. Indiferent ca sunt cu toc, cu talpa ortopedica sau joase, realizate in intregime din blana sau au doar cateva elemente imblanite aplicate, vor adauga un plus de efect tinutei tale si reprezinta un fel de "must have" in acest sezon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu